Šéfkuchár
- Nadviazanie na a lá carte menu a tvorba nových jedál a sezónnej ponuky
- Spravovanie ekonomiky kuchyne v spolupráci s manažérom prevádzky
- Vedenie kuchynskej administratívy
- Objednávky tovaru a komunikácia s dodávateľmi
- Kontrola skladových zásob, inventár, inventarizácia tovaru a materiálu
- Riadenie zverenej kuchyne a zabezpečenie bezproblémového chodu
- Riadenie tímu zamestnancov pracujúcich v kuchyni
- Vedenie krátkych porád s personálom
- Motivácia tímu a vytváranie pozitívnej atmosféry na pracovisku
- Dodržiavanie hygienicky čistého pracoviska a zásad HACCP
- Zodpovednosť za kvalitu vydávaných jedál
- Priama spolupráca s vedením
- Aktívne pripomienkovanie chodu kuchyne a návrhy na potencionálne zlepšenie
zobraziť ponuku na Job4Hotel